Åndedrag starter hold og workshops i Bevidst vejrtrækning i et meget lækkert lokale hos Kropsterapi Gentofte og du kan allerede nu booke din plads på hjemmesiden.

Sæt fokus på dit åndedræt med bevidst vejrtrækning er et forløb over tre gange, der vil tune dig ind på dit grundåndedræt og du vil lære teknikker, som du kan bruge i din dagligdag. Der indgår lette kropsbevægelser, som vil lette din vejrtrækning og spændinger i kroppen.

Lær at slippe stress, spændinger og tankemylder via bevidst vejrtrækning er en workshop, der afholdes hver anden lørdag fra kl. 11:30 til 14:00. Med 2,5 times træning har du mulighed for at komme ind til dybden i din vejrtrækning og få afspændt områder i kroppen, som typisk er meget spændte og stive.

Der er mange fordele ved at bruge sin vejrtrækning bevidst og aktivt. Det er et genialt og enkelt værktøj, du kan udnytte og bruge til at regulere dig selv. I løbet af en travl arbejdsdag kan du ved hjælp af simple teknikker genfinde dit fokus og koncentration og er du træt og energiforladt sidst på dagen kan du via din vejrtrækning genetablere energi og få det bedste ud af din dag. Der er uanede muligheder, det er kun dig, der sætter grænsen.

Du vil have mulighed for at træne med i forløb hver lørdag fra 9:30 til 10:45. Ligeledes afholdes workshops lørdage i lige uger. Den første er planlagt til den 16/11.

Tilmelding foregår via dette link og du kan læse meget mere om forløb og workshops her.