Skal jeg vælge holdtræning (forløb) eller workshop? Det er der flere kunder, der spørger om.

Holdtræning er et forløb over 3 gange, hvor vi træner i 75 minutter. Hvert forløb følger samme program og der kan være varierende øvelser fra forløb til forløb. Du kan med fordel tilmelde dig flere forløb og få ny inspiration med hjem til din egen træning.

Holdtræning er for dig, der gerne vil træne minimum en gang om ugen og har brug for et rum og fællesskab til træning. Det er også for dig, der er stresset og bekymret og måske frygter en sygemelding. Det kan også være for dig , der har det svært i livet og har en masse følelser, som du ikke forstår. Måske er du bare nysgerrig og har lyst til at lære noget mere om åndedrættet.

Sæt fokus på dit åndedræt med bevidst vejrtrækning.
Holdstart 22/10 eller 24/10 kl. 17:15 i Brøndby
Holdstart 2/11 09:30 i Gentofte
Book din plads her.

Workshops afholdes hver anden uge. Vi træner i 2,5 time og der kan være forskellige temaer på programmet og programmerne varierer fra workshop til workshop.

I de næste par måneder er der fokus på at slippe stress og spændinger i kroppen og få mere ro på.

Lær at slippe stress, spændinger og tankemylder ved bevidst vejrtrækning
Lørdag 16/11, 30/11 og 14/12 i Gentofte kl. 11:30 – 14:00
Tirsdag 12/11, 10/12 kl. 17:30 i Brøndby
Torsdag 12/12 kl. 17:30 i Brøndby
Book din plads her.

Workshops er for dig, der allerede går i forløb og som ønsker at nørde lidt mere med åndedrættet. Det kan også være for dig, der ikke har mulighed for at deltage fast på et hold, men ønsker træningen, når det passer i kalenderen og endelig for dig, der er nysgerrig på, hvad bevidst vejrtrækning er og ønsker at prøve det, inden du tilmelder dig forløb.

Workshoppen er for alle, der har et besværet åndedræt eller som er stiv i krop og sind. Derudover henvender den sig også til dig, der har stress og trænger til at koble af eller for dig der har angst og slås med uhensigtsmæssige vaner.

Jeg vil glæde mig til at byde dig velkommen på mine hold eller workshops. Kontakt mig gerne for yderligere information.

Med ønsket om en dejlig dag.