Hvis du sover dårligt og din søvnkvalitet er ringe, skulle du prøve at sove med soveplaster for munden om natten.

 

Dette simple trick vil optimere dit fokus og dit åndedræt, hvad enten du eksempelvis måtte lide af stress, astma, snorken eller andre udfordringer med luftvejene. Det lyder skørt, men det hjælper og det er ret billigt og lige til at afprøve. Du skal prøve det mere end en nat. Det kræver tilvænning.

 

Mennesker med udfordringer ved luftvejene har ofte inflammationer, trækker vejret uhensigtsmæssigt og bruger mange flere kræfter og energi end mennesker, der ikke har disse tilstande. En dårlig vejrtrækning om dagen resulterer i ringe søvnkvalitet og man ender i en ond cirkel, hvor kroppen er stresset.

 

Mange mennesker sover med åben mund om natten. Hvis du er en af dem, kender du sikkert den tørre fornemmelse i mund og hals, når du vågner om morgen. Det der også sker er, at du skaber ubalance mellem ilt og kuldioxid og der bliver ikke produceret nitrogenoxid i bihulerne. Begge dele er dårligt for dig og din krop.

 

Med denne form for vejrtrækning nat og dag danner du mere og mere inflammation i luftvejene, din energi daler og du føler dig træt, når du vågner. Du stresser din krop!

 

Jeg sover med tape for munden om natten. Det jeg opnår er, at jeg hurtigt falder i dyb søvn, og generelt set føles min søvn dybere gennem natten til trods for, at en søvncyklus veksler mellem let og dyb søvn. Ved at trække vejret gennem næsen, hjælper du din krop til at slappe af og restituere. Du producerer nitrogenoxid, som udvider dine kar i luftvejene og hjælper med til, at ilten trænger ned i bunden af lungerne og dit blod bliver bedre iltet. Endnu en fordel er at din næse filtrerer bakterier og vira væk til fordel for et bedre helbred.

 

Hvis du er interesseret i at prøve tapen. Er du velkommen til at kontakte mig.

 

Du er også velkommen til at deltage på et af mine hold, hvor vi træner åndedrættet, løfter energiniveauet og sænker stressniveauet.

 

Jeg håber at se dig! Kh Mette

 

#Åndedrag #åndedræt #bevidstvejrtrækning #stress #angst #frygt #vrede #søvn #søvnkvalitet #træt #udmattet #energiforladt