På de sociale har jeg meget kort tid til at fange din opmærksomhed. Hvis jeg blot havde 75 minutter af din tid ville jeg være meget priviligeret.

På de 75 minutter vil jeg bringe dig ind i en afslappet tilstand, du vil have færre tanker og bekymringer og du vil mærke at din krop er varm, mere blød og smidig end da du ankom til træning.

Bevidst vejrtrækning bringer dig ind i den tilstand, som du måske savner at være i i din dagligdag og det bedste er at mærke det på kroppen. Hvis du dyrker yoga eller mindfullness kender du allerede noget af den følelse, du vil opnå efter træning.

Bevidst vejrtrækning handler om at give omsorg til dig selv, at slippe den spænding du ubevidst sætter i kroppen og som på sigt forårsager smerter, som ikke kan forklares.

Når du ankommer til bevidst vejrtrækning skal du ikke tænke på andet en at lægge dig på den lækre varme måtte af uld, som jeg, på forhånd, har lagt ud til dig. Der er også et tæppe du kan tage over dig, hvis du har brug for varme og tryghed. Der er puder og yogablokke som du kan understøtte dig selv med.

Stille og roligt guider jeg dig ind og ud af forskellige øvelser. Tempoet er tilpas, så du hele tiden kan mærke din krop og dit sind. Til at starte med vil din vejrtrækning blive guidet ned i en måske ukendt frekvens for dig. Du vil mærke, du bliver afslappet, så du nemmere kan slippe spændinger i den videre træning.

Der er fokus på afslapning, at slippe spændinger, blive blød og smidig i kroppen. De første gange du er til træning, bliver du nok overrasket over, hvor meget du, ubevidst, spænder i din krop. Du kommer i kontakt med din vejrtrækningsmuskel (diafragma), som måske er blevet “doven”, fordi du har kompenseret for din vejrtrækning og dine hoftebøjer (psoas) er højst sandsynligt også udfordret. Begge muskler er yderst vigtige for din vejrtrækning, kropsholdning og dit velbefindende. De hænger uløseligt sammen.

Du lærer at sætte grænser for dig selv. Du lærer at mærke efter om du presser dig selv for hårdt og du lærer at give dig selv nødvendige pauser. Alt dette kan du bringe med dig hjem og bruge i din hverdag.

Alle kan deltage i undervisningen. De skavanker, du måtte have, tager jeg højde for. Hvis der er øvelser, du mener, du ikke kan udføre, finder vi en løsning i fællesskab.

Du kan læse mere om bevidst vejrtrækning på min hjemmeside, hvor du også kan booke dig ind på hold og workshops.

Jeg vil glæde mig til at møde dig og trække vejret sammen med dig. Kontakt mig gerne på mail mette@aandedrag.dk eller mobil 27211765 hvis du har spørgsmål.